Accountmanagers

Accountmanagers

Elk cluster heeft een eigen accountmanager. Hij of zij is het aanspreekpunt voor de verenigingen en voert verenigingsgesprekken. 

Corinne van de Griendtcorinne.van.de.griendt@knbsb.nl 06-45292948
Clusters Amsterdam, Brabant-West, Brabant-Oost, Midden Nederland, Oost en Noord.


Roy Vink: roy.vink@knbsb.nl 06-30190915
Clusters Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Noord Holland.

De KNBSB-verenigingen zijn in 10 clusters ingedeeld. Een cluster is een geografisch gebonden groep van verenigingen. De samenstelling van de clusters wordt vierjaarlijks opnieuw door het bondsbestuur vastgesteld. Het doel van een cluster is te komen tot regionale samenwerking en een aanbod op maat te verzorgen.

 

Bijeenkomst Nieuwe Bestuurders

Elk jaar organiseert de KNBSB een bijeenkomst voor nieuwe bestuursleden van honkbal- en softbalverenigingen. Tijdens deze bijeenkomst willen wij u informeren over de producten en diensten van de KNBSB en kunt u kennismaken met uw accountmanager. U heeft de gelegenheid om onder andere vragen te stellen over de structuur en werkwijze van de KNBSB en de rol van de accountmanagers. Daarnaast is er voldoende tijd om kennis te maken met uw accountmanager en uw collega bestuurders.

Clusterbijeenkomsten

De KNBSB nodigt de bestuurders van haar verenigingen twee keer per jaar uit voor het bijwonen van een clusterbijeenkomst in uw cluster. 

Meer informatie over de clusterbijeenkomsten

Clusterindeling

De KNBSB-verenigingen zijn in 10 clusters ingedeeld. Bekijk hier de indeling.