Archief stukken Bondsraad

Onderstaand treft u de documenten ten behoeve van de Bondsraad KNBSB. Documenten van eerdere Bondsraadvergaderingen zijn schriftelijk of per e-mail op te vragen op het bondskantoor. E-mailadres: info@knbsb.nl.

Bondsraad 20 oktober 2018

Op zaterdag 20 oktober 2018 vindt een vergadering van de Bondsraad KNBSB plaats. De vergadering start om 9:30 op het bondsbureau van de KNBSB: complex De Boomgaard, Kelvinbaan 48 te Nieuwegein, 1e verdieping, vergaderzaal ‘Fairplay & Respect’. De vergaderingen van de bondsraad KNBSB zijn openbaar. Indien u als belangstellende aanwezig wilt zijn, dan wel graag uw aanmelding daarvoor via een mail aan info@knbsb.nl.

 

Bondsraad 25 juni 2018

Op maandag 25 juni 2018 vindt een vergadering van de Bondsraad KNBSB plaats. De vergadering start om 19:30 op het bondsbureau van de KNBSB: complex De Boomgaard, Kelvinbaan 48 te Nieuwegein, 1e verdieping, vergaderzaal ‘Fairplay & Respect’. De vergaderingen van de bondsraad KNBSB zijn openbaar. Indien u als belangstellende aanwezig wilt zijn, dan wel graag uw aanmelding daarvoor via een mail aan miriam.breedveld@knbsb.nl.

 

Bondsraad 18 april 2018

Op woensdag 18 april 2018 vindt een extra vergadering van de Bondsraad KNBSB plaats. De vergadering start om 19:30 in het nieuwe kantoor van de KNBSB: complex De Boomgaard, Kelvinbaan 48 te Nieuwegein, 1e verdieping, vergaderzaal ‘Inspire’. De vergaderingen van de bondsraad KNBSB zijn openbaar. Indien u als belangstellende aanwezig wilt zijn, dan wel graag uw aanmelding daarvoor via een mail aan miriam.breedveld@knbsb.nl.