Kabinet verlengt maatregelen tot en met 9 februari

13 januari 2021

Het kabinet heeft dinsdagavond bekendgemaakt in de strijd tegen het coronavirus de strenge lockdown te verlengen tot in ieder geval 9 februari. Voor de sport betekent dit dat de regels die sinds 15 december gelden, gehandhaafd blijven.

Dit houdt in dat sporten in een binnenruimte niet is toegestaan. Buiten kan onder voorwaarden wel gesport worden. Lees de geldende maatregelen in het NOC*NSF dossier coronavirus en sport en op de website van de Rijksoverheid. Zie ook het coronadossier van de KNBSB.

Onze acountmanagers organiseren de komende 2 weken weer online clusterbijeenkomsten, om zaken met elkaar te bespreken en te delen waar zij mee te maken hebben. Hierover volgt spoedig meer informatie van de betreffende Acountmanager

Campagne LetsGoPlay5

Laten we focussen op wat WEL kan in plaats van wat niet kan in deze lockdown. En Baseball5 spelen met de jeugd in de buitenlucht kan wel! Ga juist nú lekker buiten trainen met de jeugd! Op de club, in de wijk en op het schoolplein! Baseball5 leent zich perfect voor een leuke, actieve én laagdrempelige sportactiviteit. Het enige wat je nodig hebt is een bal, enthousiaste spelers en een klein beetje ruimte! 

Daarom is de KNBSB de Campagne LetsGoPlay5 gestart. 
Meer informatie over deze campagne op deze pagina. Hou onze socials in de gaten, deel je activiteiten of laat je inspireren door andere clubs!

 

Buiten trainen

Gelukkig is buiten trainen met de jeugd tot 18 wel toegestaan! En daar zijn ook al een aantal clubs mee aan de slag gegaan    

Lees hoe clubs dit doen! 

Zie ook: Blijf in contact met je leden!