BeeBall

BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest, sportiviteit en spelplezier voorop. Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken kinderen zich snel de technische vaardigheden van honkbal en softbal eigen. BeeBall kenmerkt zich in het bijzonder doordat het spel door kinderen vanaf 5 jaar en met kleine teams wordt gespeeld. Het spel vraagt weinig ruimte of speciale voorzieningen. Het kan uitstekend worden gespeeld op een willekeurig grasveld, plein of in de zaal. De kleine afmeting van het veld bevordert speelintensiteit. Geen statische houding, maar dus volop activiteit.

 

BeeBall producten

De KNBSB heeft, speciaal voor (team)begeleiders, coaches, trainers, ouders/verzorgers en onderwijzers, materialen ontwikkeld. Deze materialen helpen u bij het organiseren van BeeBall trainingen, wedstrijdjes en lessen. Daarnaast hebben we een leuk spreekbeurtpakket.

Bestellen via: breedtesport@knbsb.nl
Meer informatie via: Corinne van de Griendt, corinne.van.de.griendt@knbsb.nl, 030 - 2020 102.

BeeBall Trainingskaarten
Handige trainingskaarten in een map met veel informatie en oefeningen die je met BeeBallers tijdens BeeBall trainingen kunt doen. Een map met trainingskaarten kost €30,00
Bestel

BeeBall Playbook
Alle informatie over BeeBall, het spel en de regels in een handig document. 
Download

Spelregelflyer BeeBall in het kort
In het kort alle regels van BeeBall op een rijtje in een handige flyer. Een set van 25 flyers kost €7,50.
Bestel

 

Reader BeeBall op school 
Speciaal gemaakt voor het onderwijs met veel oefenstof en spelletjes die je bij gymlessen kunt gebruiken. Een reader kost €20,00.
Voorbeeld

BeeBall strippenkaarten
Deze strippenkaarten geven recht op 5 gratis BeeBall trainingen bij je club. Je kunt ze uitdelen na een clinic of ledenwervingsactiviteit. Een set van 50 strippenkaarten kost €2,50.
Bestel

BeeBall posters
A3 poster met schrijfvenster voor het aankondigen van BeeBall activiteiten
Kosten €1,- per stuk

Download hieronder de flyer: BeeBall - In het kort