BeeBall

BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest, sportiviteit en spelplezier voorop. 

Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken kinderen zich snel de technische vaardigheden van honkbal en softbal eigen. BeeBall kenmerkt zich in het bijzonder doordat het spel door kinderen vanaf 5 jaar en met kleine teams wordt gespeeld.

Het spel vraagt weinig ruimte of speciale voorzieningen. Het kan uitstekend worden gespeeld op een willekeurig grasveld, plein of in de zaal. De kleine afmeting van het veld bevordert speelintensiteit. Geen statische houding, maar dus volop actie!

 

 

 


BeeBall producten

De KNBSB heeft, speciaal voor (team)begeleiders, coaches, trainers, ouders/verzorgers en onderwijzers, materialen ontwikkeld. Deze materialen helpen u bij het organiseren van BeeBall trainingen, wedstrijdjes en lessen. Bestel de materialen rechtstreeks in onze webshop.

 

BeeBall Trainingskaarten

Handige trainingskaarten in een map met veel informatie en oefeningen die je met BeeBallers tijdens BeeBall trainingen kunt doen. Een map met trainingskaarten kost €35,00
Bestel (Hard copy)
Download (Digitaal)

 

BeeBall Playbook

Alle informatie over BeeBall, het spel en de regels in een handig document. 
Download

 

Spelregelflyer BeeBall in het kort

In het kort alle regels van BeeBall op een rijtje in een handige flyer. Deze kun je onder aan deze pagina downloaden.

Rally Cap Programma

Het Rally Cap Programma is ontworpen om de begeleider/coach een handvat te geven bij het begeleiden van de beginnende jeugdspeler binnen het BeeBall aanbod van de KNBSB. Het succes van het BeeBall kan versterkt worden, door op deze leeftijdsgroep afgestemde trainingen en spelmomenten te creëren met behulp van dit programma. Je kunt het paspoort en de stickers bestellen via de webshop 
Download hier de handleiding

Reader BeeBall op school 

Speciaal gemaakt voor het onderwijs met veel oefenstof en spelletjes die je bij gymlessen kunt gebruiken.
Download

 

BeeBall strippenkaarten

Deze strippenkaarten geven recht op 5 gratis BeeBall trainingen bij je club. Je kunt ze uitdelen na een clinic of ledenwervingsactiviteit. Een set van 50 strippenkaarten kost €2,50. 
Bestel

 

BeeBall posters

A3 poster met schrijfvenster voor het aankondigen van BeeBall activiteiten
Kosten €1,- per stuk.

BeeBall Diploma's

Download nu ook Beeball diploma's! Je kunt zowel de A- als B-diploma's downloaden om uit te delen tijdens leuke beeballactiviteiten op je club!

Download hieronder de flyer: BeeBall - In het kort