BeeBall

Wat is BeeBall?

BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest, sportiviteit en spelplezier voorop.

Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken kinderen zich snel de technische vaardigheden van honkbal en softbal eigen. BeeBall kenmerkt zich in het bijzonder doordat het spel door kinderen vanaf 5 jaar en met kleine teams wordt gespeeld. Het spel vraagt weinig ruimte of speciale voorzieningen. Het kan uitstekend worden gespeeld op een willekeurig grasveld, plein of in de zaal. De kleine afmeting van het veld bevordert speelintensiteit. Geen statische houding, maar dus volop activiteit.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@beeball.nl 

Voor BeeBall begeleiders

De KNBSB heeft, speciaal voor (team)begeleiders, coaches, trainers, ouders/verzorgers en onderwijzers, materialen ontwikkeld. Deze materialen helpen u bij het organiseren van BeeBall trainingen, wedstrijdjes en lessen. Daarnaast hebben we een leuk spreekbeurtpakket. Deze materialen zijn te bestellen via breedtesport@knbsb.nl.

 

Beschikbare producten voor BeeBall

 • BeeBall Trainingskaarten
  Handige trainingskaarten in een map met veel informatie en oefeningen die je met BeeBallers tijdens BeeBall trainingen kunt doen. Een map met trainingskaarten kost €30,00
  Voorbeeld

 • BeeBall Playbook
  Alle informatie over BeeBall, het spel en de regels in een handig document. 
  Download

 • Spelregelflyer BeeBall in het kort
  In het kort alle regels van BeeBall op een rijtje in een handige flyer. Een set van 25 flyers kost €7,50.
  Voorbeeld

 • Reader BeeBall op school 
  Speciaal gemaakt voor het onderwijs met veel oefenstof en spelletjes die je bij gymlessen kunt gebruiken. Een reader kost €20,00.
  Voorbeeld

 • BeeBall strippenkaarten
  Deze strippenkaarten geven recht op 5 gratis BeeBall trainingen bij je club. Je kunt ze uitdelen na een clinic of ledenwervingsactiviteit. Een set van 50 strippenkaarten kost €2,50.
  Voorbeeld
 • BeeBall posters
  A3 poster met schrijfvenster voor het aankondigen van BeeBall activiteiten
  Kosten €1,- per stuk
  Voorbeeld

Voor bestellen en meer informatie kunt u contact opnemen met Corinne van de Griendt, BeeBall coördinator KNBSB.
e-mailadres: corinne.van.de.griendt@knbsb.nl, telefoon: 030 - 2020 102.

0