Lancering nieuwe website

29 maart 2018

Aankomend weekend zal de nieuwe website van de KNBSB worden gelanceerd. In samenwerking met Edition1 is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan de ontwikkeling en opzet van de nieuwe KNBSB website. Met het nieuwe ED1CMS kunnen verbeteringsslagen gemaakt worden voor de huidige website(s). Zo is de nieuwe site bijvoorbeeld nu beter responsive.

Op basis van het nieuwe CMS, het LTO en het uitlezen van de statistieken zijn een aantal keuzes gemaakt. Hieronder een toelichting van twee keuzes.

Evenementenkalender

Er komt een interactieve evenementenkalender waarin kunnen verenigingen zelfstandig evenementen aanmaken. Ook zullen de internationale evenementen hier in worden toegevoegd. De oude Google agenda voor toernooien komt hierdoor te vervallen.

Subsite verenigingsondersteuning

Om verenigingen beter te ondersteunen wordt er achter de schermen gewerkt aan een subsite Verenigingsondersteuning. In de toekomst kunnen bestuursleden van verenigingen op deze subsite alles vinden met betrekking tot verenigingsondersteuning. Door de vele informatie die op de KNBSB-site staat is het nu soms moeilijk om de juiste informatie te vinden. De subsite zal in de zomer worden gelanceerd. Tot die tijd staat alle informatie gewoon op KNBSB.nl.

Toekomstbestendig

Met de nieuwe software is de website veel flexibeler en meer toekomstbestendig. Hiermee kan de KNBSB beter inspelen op wensen en behoeften. De aankomende maanden zullen steeds meer functionaliteiten worden toegevoegd. Ook zal er gedurende de periode hard worden gewerkt aan de site qua vormgeving en leesbaarheid. Tips, vragen of opmerkingen kunnen altijd gedeeld worden met communicatie@knbsb.nl.  

Onvolledig

Door de grote hoeveelheid aan informatie dat overgezet moet worden kan het zijn dat niet alles nog danwel op een juiste manier wordt weergegeven of dat nog niet alles overgezet is. De vele pagina’s zijn regelmatig gecontroleerd, maar het kan zijn dat er toch nog een onvolledigheid of onjuistheid gevonden kan worden. Mocht dit zo zijn dan kan dit gemeld worden via communicatie@knbsb.nl.