Oproep: Nomineer de Verenigingsofficial van het jaar 2021!

24 september 2021

De jaarlijkse Week van de Scheidsrechter van NOC*NSF duurt dit jaar van 25 september tot en met 3 oktober 2021. In deze periode, waarin de KNBSB onze clubs oproept om de clubofficials eens in het zonnetje te zetten, gaan we op zoek naar de Verenigingsofficial van het seizoen 2021, die aan de haal gaat met een KNBSB Award!

Ook bij jouw club lopen er helden rond die vrijwillig elk weekend op de velden te vinden zijn, om ervoor te zorgen dat jij en je teamgenoten veel plezier hebben! Daar mogen we ze allemaal erg dankbaar voor zijn en daarom vieren we van 25 september tot en met 3 oktober de landelijke Week van de Scheidsrechter!

Nomineer jullie Verenigingsofficial van het jaar!
Zet jullie verenigingsofficial in het zonnetje en nomineer jullie Verenigingsofficial van het jaar 2021. Hoe doe je mee met je club? Maak een korte video waarin jullie een ode brengen aan jullie Verenigingsofficial van het jaar! Deze official maakt dan een kans op de KNBSB Award Verenigingsofficial van het jaar na afloop van het seizoen 2020.

Wat voor video moet het zijn?
Gebruik je creativiteit! Laat zien waarom hij of zij de award verdient! Schiet bijvoorbeeld beelden van jullie super official in actie tijdens een wedstrijd, leg uit waarom jullie kandidaat zo goed is in een interview en/of neem met je team een coole video op (bijvoorbeeld voor of na een wedstrijd) waarin jullie je official bedanken en wellicht kan jullie super official zelf een coole vlog maken! Denk aan de coronamaatregelen en houd wel 1,5e meter afstand als je een filmpje opneemt! Je kunt het filmpje in verband met de coronamaatregelen ook buiten het sportpark opnemen, bijvoorbeeld bij de official thuis.

Stuur uiterlijk woensdag 3 november jouw creatieve inzending naar communicatie@knbsb.nl en wie weet krijgt jullie clubheld de KNBSB Award Verenigingsofficial van het jaar 2021!

Gratis Inspiratiesessies
Volg ook een gratis inspiratiesessie in de Week van de Scheidsrechter. NOC*NSF houdt gedurende vier avonden een inspiratiesessie over het programma 4 Inzichten voor de Moderne Scheidsrechter (ook voor juryleden en andere officials!). Zie de data en de aanvangstijden.

#scheidsbedankt!
We roepen spelers en liefhebbers van onze sporten op om los van onze verkiezing Verenigingsofficial van het jaar 2021 hun waardering uit te spreken richting de officials in de landelijke Week van de Scheidsrechter tijdens de twee aankomende weekenden! Hierbij kun je denken aan een aardigheidje voor de official, zoals een bloemetje, een ander klein presentje of een leuke foto met de tegenstander en de scheidsrechter (houd 1,5e meter afstand!). Hoe je de official bedankt is aan jou. Je kan groots uitpakken maar je kan het ook klein houden. Waar het om gaat is waardering. Gebruik je creativiteit en laat de officials weten dat zij onmisbaar zijn voor onze sport!  Zo’n blijk van waardering, hoe klein of groot, geeft de official weer extra motivatie en energie. Een goede reden om mee te doen! En wil je nog een groter podium voor je officials? Deel dan via Twitter, Facebook en Instagram je berichtjes met #scheidsbedankt!

Ook scheidsrechter worden?
Ga naar de opleidingspagina op onze website en check ook het actuele aanbod van scheidsrechter opleidingen in onze webshop.