Sponsorkliks nieuwe partner van de KNBSB

28 september 2020

De KNBSB presenteert vol trots een nieuwe partner: Sponsorkliks. SponsorKliks biedt (sport)verenigingen en stichtingen de mogelijkheid om financieel mee te profiteren van de almaar doorgroeiende online bestedingen. Verenigingen kunnen zich gratis bij SponsorKliks aanmelden en ontvangen dan een eigen SponsorKlikspagina.

"Op deze pagina staan Bol.com, Coolblue, Booking.com, Thuisbezorgd en nog honderden andere webhops. Wanneer een bezoeker nu via één van deze webwinkels een aankoop doet, ontvangt SponsorKliks een (affiliate)commissie. 75% van deze commissie keren wij op onze beurt weer uit aan de desbetreffende vereniging. De koper betaalt niets extra, vandaar dat we ons concept ook wel 'Gratis sponsoren' noemen.", aldus Arno Kensen, directeur en mede-oprichter van SponsorKliks.

Jullie doen erg veel voor sportverenigingen. Waarom was een partnership met de KNBSB voor jullie interessant?

"Vanaf onze start eind 2011 hebben wij met meer dan 10 bij het NOCNSF aangesloten sportbonden samengewerkt. Simpelweg omdat een partnership voor alle partijen interessant is. Ons gratis concept brengt geld in het laatje van verenigingen zonder dat het iemand iets extra's kost. Alle onze klanten zijn non-profits en kunnen extra geld goed gebruiken. En de bond heeft er weer baat bij dat verenigingen financieel gezond zijn en blijven. Er zijn dus alleen maar winnaars. Gelukkig zagen de bonden dat ook zo en hebben wij inmiddels in totaal meer dan € 2 miljoen uitgekeerd aan duizenden (sport)verenigingen en overige non-profits."

"Het leuke is ook dat de KNBSB de eerste sportbond was die met ons in zee ging. Met als gevolg dat inmiddels al meer dan 75% van alle honk- & softbalverenigingen al met SponsorKliks geld ophaalt. Je kan dus wel zeker stellen dat het samenwerken een succes is geweest. Vandaar dat we deze samenwerking graag weer wilden oppakken nadat ons laatste contract eind 2017 afliep."

Zou je een partnership met de KNBSB aanbevelen bij andere bedrijven?

"Zeer zeker. De KNBSB is een betrouwbare partner met een uitstekend imago. Welk bedrijf zou daar niet mee geassocieerd willen worden?"

Voor meer informatie over SponsorKliks en hun diensten verwijzen wij u naar hun website en social media: LinkedIn.

Heeft u interesse in een 2020 Partnership met de KNBSB en Team Kingdom of the Netherlands of wilt u meer informatie hebben over de inhoud hiervan? Neem dan contact op met Commercieel Manager Berry van Driel.

Voor een overzicht van de partners van de KNBSB klikt u
hier.