World Police & Fire Games 2022

23 december 2021

De World Police & Fire Games worden van 22 tot en met 31 juli 2022 voor het eerst op Nederlandse bodem georganiseerd! Ruim 10.000 deelnemers werkend bij politie, brandweer, douane en Dienst Justitiële Inrichtingen, afkomstig uit 70 verschillende landen zullen afreizen naar Rotterdam. Zij zullen actief zijn in maar liefst 63 sportonderdelen van atletiek tot boksen en van kitesurfen tot de Ultimate Fire Fighter, maar natuurlijk ook honkbadl en softbal (slow pitch). 

Ontmoeten, sportiviteit & respect
De World Police & Fire Games 2022 zet sport in als middel om ontmoetingen tussen hulpverleners tot stand te brengen. Daarnaast is het doel om sportiviteit te stimuleren en respect te genereren voor al die hulpverleners die dag en nacht voor ons klaar staan.

Vandaar dat het motto van de WPFG2022 is: ‘IN SPORT WE UNITE’

Ben jij bij dit unieke evenement?
Bij deze Rotterdamse editie willen wij voor het eerst in de geschiedenis van de WPFG deelnemen met een Nederlands honkbal- en slowpitch softbal team. Wij zijn opzoek naar geïnteresseerde spelers uit voornoemde doelgroepen, die van 23 Juli t/m 28 Juli 2022 deel willen nemen aan dit internationale evenement wat in het familie stadion van Neptunus gespeeld zal worden.

Heb je interesse? Stuur dan voor 31 December 2021 een email waaruit blijkt dat je behoort tot een van de WPFG doelgroepen met daarin je honkbal en/of softbal ervaring. Geef ook aan op welke positie(s) je speelt of welke rol, eventueel in de staf, je binnen deze teams zou willen vervullen. Voor honkbal mail je naar baseball@wpfgrotterdam2021.com tav Jorrit Cloo. Voor slowpitch softbal mail je naar softball@wpfgrotterdam2021.com tav Harm Hulleman, Piet Klaase en Rene Vonk.

Ben je niet werkzaam bij een van de vier diensten, maar wil je wel graag de WPFG ervaren, geef je dan op als vrijwilliger! Op die manier ben je onderdeel van het toernooi en kan je ook nog eens wat terug doen voor de diensten die zo vaak voor ons klaar staan!

Het belooft voor zowel deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers een geweldig spektakel te worden, dus geef je snel op https://wpfgrotterdam2022.com/vrijwilligers/

Voor een volledig overzicht van de WPFG ga naar: www.wpfgrotterdam2022.com