BeeBall-begeleider

BeeBall-begeleider


Omschrijving

De opleiding ‘BeeBall-begeleider’ geeft u informatie over het aanleren van de basistechnieken zoals gooien/vangen/slaan/rennen, het opzetten van het spel BeeBall en het omgaan met de beschikbare trainingskaarten.


Doelgroep

De deelnemer aan deze opleiding werkt in verenigingsverband als (nagenoeg) zelfstandig begeleider met jeugdige BeeBallers in de leeftijd van 6 tot 10 jaar. Hij heeft affiniteit met de doelgroep.

Tijdsinvestering

De opleiding bestaat uit één workshop van 2,5 uur.

Inhoud

De opleiding bestaat uit een theorie- en een praktijkdeel waarin de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Techniek
  • Methodiek
  • Het spelen van BeeBall

Lesmateriaal

U kunt gebruikmaken van lesmateriaal dat digitaal beschikbaar is via www.knbsb.nl/opleidingen/downloads. Dit zijn onder andere de BeeBall-trainingskaarten die u voor het geven van trainingen kunt gebruiken.

Kosten

Deelname aan deze opleiding kost EUR 25,00.*

 *) Als de zaalhuur voor het theorie- en praktijkdeel niet bij de KNBSB in rekening wordt gebracht én bij minimaal 10 deelnemers zijn de kosten € 20,00 per deelnemer.

Certificaat

Na afloop van de opleiding ontvangt de deelnemer het certificaat ‘BeeBall-begeleider’ als bewijs van deelname.

Organisatie

Wij organiseren deze opleiding alleen in samenwerking met een vereniging (of meerdere) en bij een minimale deelname van 10 deelnemers. De vereniging verzorgt de accommodatie waar zowel het theorie- als praktijkdeel van de opleiding kan worden gegeven. Bijvoorbeeld in het clubhuis en op het veld van de vereniging.

Heeft uw vereniging belangstelling om deze opleiding te organiseren, mail dan naar kaderopleidingen@knbsb.nl.

Inschrijven

Heeft u belangstelling om deze opleiding te volgen? Informeer dan binnen uw vereniging naar de mogelijkheden om deze opleiding binnen de vereniging te organiseren.

Op het moment dat we deze opleiding in samenwerking met een vereniging hebben georganiseerd, kunt u via de inschrijfknop op deze pagina naar de webshop gaan en u inschrijven.

Voorwaarden

Voor deze opleiding gelden de volgende voorwaarden:

  • Het minimale aantal deelnemers is 10.

Vragen

Heeft u een vraag over deze opleiding? Mail dan naar kaderopleidingen@knbsb.nl.

Subsidie

Veel gemeenten verstrekken subsidies aan verenigingen om kaderleden een sporttechnische opleiding te kunnen laten volgen. Informeer naar de mogelijkheden bij uw gemeente!