Partner voordelen

KNBSB Partner voordelen

De KNBSB is de sponsoren dankbaar voor alle partnerships. Bekijk een overzicht met al onze sponsoren. Dankzij onze partners genereren we inkomsten voor de promotie en zichtbaarheid van honkbal en softbal in het Koninkrijk. Ook kunnen we dankzij de partnerships met Team Kingdom of the Netherlands zowel in het honkbal als in het softbal deel blijven uitmaken van de wereldtop. Daarnaast steunen onze partners ons in het realiseren van doelstellingen voor de breedtesport, zoals de groei van Baseball5.

Heeft u interesse in een Partnership met Team Kingdom of the Netherlands en de KNBSB? Neem dan contact op met Commercieel Manager Berry van Driel via e-mail.

 

 

 

Partner voordelen
Onze partners maken de KNBSB sterker en wij als bond proberen onze partners te helpen in het realiseren van hun doelstellingen. Daarnaast kunnen verschillende KNBSB-partners u helpen als vereniging met bijvoorbeeld de aankoop van sportmaterialen. Ook als individueel KNBSB-lid kunt u via onze partners regelmatig gebruikmaken van aanbiedingen. Hoe dan? Op deze pagina ziet u welke diensten en producten onze KNBSB partners aanbieden aan verenigingen én individuele leden.  

KNBSB mobiliteit: De kracht van de dienstverlening van Kooijman

Kies net als onze internationals voor Automobielbedrijf Kooijman.

Onderweg met Kevin Kelly

Onderweg met Kalian Sams

Automobielbedrijf Kooijman in Vianen

Automobielbedrijf Kooijman in Vianen:
maatwerk in mobiliteit voor de KNBSB community

Kooijman biedt de KNBSB community scherpe tarifering en maatwerk voor:

 • Aankoop en private lease van nieuwe auto’s KIA en Toyota.
 • Aankoop en private lease van (jonge) occasions.

De kracht van de dienstverlening van Kooijman:

 • Scherpe tarifering voor private lease en scherpe prijzen voor occasions.
 • Persoonlijk contact met Gert Kooijman zelf, korte lijnen, snel schakelen en goed advies.
 • Denkt mee in oplossingen en biedt maatwerk (denk aan afwijkende (short)leasetermijnen i.p.v. de gebruikelijke 24, 36 of 48 maanden).Soepel acceptatiebeleid, geen checks door juridische afdelingen.
 • Geen leeftijdsdiscriminatie, wordt niet gekeken naar leeftijden. Jongere berijders krijgen geen hogere leasetarieven.
 • Geen leaseaanpassingen op basis van schadevrije jaren.
 • Auto verzekeringen in alle gewenste mogelijkheden (WA , WA plus of WA extra of te wel allrisk) met zeer goede collectief gemaakte en scherpe verzekeringspremie (Kooijman Autopolis). Bij de Kooijman Autopolis is de allrisk dekking met € 0,00 eigen risico en is er een dekking van 5 jaar op de aanschafwaarde wanneer de auto total loss zal gaan. Daarnaast biedt Kooijman de mogelijkheid om tegen een geringe meerprijs van € 5,00 per maand uw huidige no-claim vast te zetten.
 • Speciaal voor de KNBSB Community: gratis vervangend vervoer bij onderhoud en/of schade.


  Benieuwd naar de maatwerkoplossing van Kooijman voor jouw mobiliteitsvraagstuk?

  Op de foto zie je KNBSB Office-Manager Jolanda van der Vloed. Neem contact met haar op via de mail, of bel naar: 06-82008168. Jolanda bemiddelt  graag in jouw persoonlijke afspraak met Gert Kooijman.

Partner nieuws